Urheiluvaatteet painatuksella kruunaavat ilmeen 24/7

Logon painattaminen sekä arki- että urheiluvaatteisiin on nykypäivän trendi monissa yrityksissä. Varsinkin etätyöaikaan siirryttyä monet yritykset ovat joutuneet kamppailemaan sekä markkinoinnin että mainoslahjojen kanssa, eikä helpotusta ole tullut myöskään työntekijöille annettavien työvaatteiden osalta. Jokainen tietää, että vain vaatteet, jotka istuvat hyvin päälle ja ovat mukavat käyttää, muodostuvat suosikkivaatteiksi. Mitäpä jos se olisi oman työnantajan nimellä tai logolla varustettu urheiluvaate?

Vaate, joka sopii sekä arkeen että treeniin

Monet uusimmista urheiluvaatteista näyttävät tyylikkäiltä. Kukaan ei katso pitkään, vaikka juhliin laittaisi päälleen modernin teknisen pitkähihaisen urheilupaidan ja leggingsit tai bleiserin alle kierrätysmateriaalista valmistetun t-paidan.

Painatuksella varustetut urheiluvaatteet ovat IN ja ne sopivat arkeen ja juhlaan. Urheiluvaatteista on tullut muotia, koska niitä ei käytetä enää vain treeneissä, vaan jokapäiväisessä elämässä osana arkea. Yritykset ovat onneksi havainneet tämän, ja ymmärtäneet, että yrityksen työntekijät, nuo kävelevät mainostaulut, tarvitsevat tyylikkäitä urheiluvaatteita. Mainosarvo syntyy siitä, että yritykset hyödyntävät tätä painattamalla logonsa ja nimensä työntekijöiden vaatteisiin ja työntekijät pitävät mielellään yhteiskuntavastuullisesti valmistettuja mainosvaatteita päällään.

Urheiluvaatteet sopivat kaikille

Kun yritys panostaa laadukkaisiin urheiluvaatteisiin ja painattaa niihin logonsa ja nimensä, on varmaa, että työntekijät ottavat tuotteet mielellään käyttöönsä ja mainostavat yritystä lähes tahattomasti missä kulkevatkaan. Olitpa urheiluvaate päällä treeneissä, kuntosalilla, kuntopolulla, kaupassa, koululla hakiessa lapsia, erilaisissa juhlissa, messuilla ‒ you name it, kaikki ovat silkkaa mainosta yritykselle. Ja mikä parasta, näitä voi shoppailla netissä.